Yangın Kapısı Günlükler

Wiki Article

Kasa üzerindeki fitil yuvasına munis faziletli kaliteli ısıyla genleşatır yangın fitili kullanılmaktadır.

Tasar başkaca yangın çışitaları, dış merdivenler ve sakinlerin tahliyeden sonrasında toplanması müstelzim içtima noktaları kabilinden dış unsurları da belirtmelidir.

Bu yüzden size tavsiyemiz düzlükında uzman ve muvaffakiyetlı kapı üreticileri ile çaldatmaışmanızdır. şayet yangına dayanıklı kapı alacak iseniz yangına dayanıklı kapı sertifikasına malik olup olmadığını öğreniniz. Bu sayede kapıların vacip testleri geçip geçmediğini öğrenmiş olacaksınız.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz aracılığıyla belirlenen örgüdaki Yangın Kapıları en yüksek kalite ve en akla yatkın hediye politikamıza münasip olacak şekilde üretilir.

Bu doğrultuda büyüklük de özen veren mühendisler aracılığıyla belirlenen yangın yönetmeliğine amelî bir şekilde yangın Merdiveni kapısı üretilmelidir.

Bu özel bapların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat güvenliği sağlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Yangına dayanıklı göz bapları 1 saat ile 2 vakit ortada bir direnç gösterir ve yangının içeriden kafalamışsa hariçya, haricen esaslamışsa deruneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve sevimli-emtia kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini katkısızlar.

120 dakikaya kadar alevleri engeller. Aynı zamanda duman sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlar ve sağlamlıklı bir şekilde olay yerini vazgeçme etmelerini kolaylaştırır.

Yangın merdiven kapkaloriın en kupkuru özelliklerinden bir ötekisi bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında yamaç merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven kapısıyla Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul korunur.

Yangın takkadak bapların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve diğer Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla çın orantılıdır. İçerideki esrar ve ısının hariçya yansımaması bâtınin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Isıya dayanıklı olması ve yamanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından ötürüdır. İmalat özge kapı imalatları üzere değildir. Ilgi edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın baplarının birincil görevi insanları yangın çabucak zemine sağlıklı şekilde iletmek başüstüneğu bâtınin, kabil olan en endamsız sürede tüm insanoğluın binadan ayrılabilmesini elde etmek üzere önlem hileınmaktadır.

Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı bir malzemeden yapılmalıdır. Kapının yanma süresi en azca 30 an olmalıdır.

 ve montajıyla meşguliyetan bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı içinlaştırabilirsiniz. Yangın kapısı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle zıtlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Report this wiki page