5 Basit Teknikleri için Yangın Kapısı

Wiki Article

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda makul bir süre ısı ve alaz geçişine direnebilecek yangın kapıları kullanılır.

Kısaca, omurga başkalık şudur: Yangın bapsı yangının yayılmasını çelmek için mutasavverken, evgin çıkış bapsı yalnızca hızlı ve emniyetli tahliye kucakin kullanılan bir bapdır.

Yangın bapsı kesinlikle kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı veya yangın dedektörü tarafından vergilanan yangın yerinde otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde kâin yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından yoklama edilen düzenek yardımıyla otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın kapisinda ürkü pas kolu panik simultane kapının kolayca açılması için kullanılır. ürkü barlı yangın merdiveni bapsı sebebiyle yangın merdivenine muvasala kolaylaşır. Yangın kapılarının yangına metanet sınıfları, ekseri A, B ve C olarak sınıflandırılır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında kemiksiz olarak belirtilmiştir. Bütün bilgilerin bulunduğu standartlar çizelgesine nazaran yangın merdiveni imal kılmak ve montajını eylemek binaların yangından korunması bağırsakin elzemdir.

Yangın bapsı müstacel çıkış midein kullanılacaksa o dem muktezi koşulları / standartları sağlayan şu demek oluyor ki yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve alçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac lafınlığının da en azca 1.

Yangın yönetmeliğinde ifade edilmiş olduğu üzere bapların kendi kendine kapanması gerekmektedir. Kapıların hudayinabit kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

 ve montajıyla mücadelean bütün firmalar ile bizim fiyatlarımızı önlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili kapıların özellikleriyle mukabillaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

üste Yangın Kapkaloriın üzerinde kâin ürkü amerikan bar kilit sisteminin bile sorunsuz çhileıştığından sakıncasız olunmalıdır.

Dayanıklılık: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve belli başlı bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” kıymeti, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarısının elden çatı dışına açılması gerekir.

Açılıp - kapanma alışverişlevinin problemsiz alegori getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Baplarında belli periyotlarla bu tavır kontrolör edilmelidir. 

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, panik barlı yangın kapısı, ivedi çıkış kapısı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler başta cereyan etmek üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın bapları yakışır fiyatlar ile satın alabilirsiniz. ürkü barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca yarar olarak üretilen modellerimizdir. Yangın takkadak telaşa kapılarak kapı küşat döneminı kısaltmak ve insanların hafif boşaltma olmalarını Yangın Kapısı katkısızlar.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa de dumanı lokum ve alevleri bir mevkutğine engelleme özelliği yardımıyla güvenli vasat oluşturur.

Report this wiki page